V Pozitivnem designu razmišljamo v smeri kreativnih, opaznih in učinkovitih vizualno komunikacijskih rešitev. Z ustrezno upodobitvijo zgodbe poskrbimo, da vaše zamisli, želje in zahteve dobijo jasno oblikovno ter sporočilno vrednost.

Z našo pomočjo do uresničitve vaših ciljev.

Grafično oblikovanje

Grafično oblikovanje ni le trenutni navdih. Je kreativen proces likovnega izražanja, ki ustvarja opazna in odmevna vidna sporočila. Uspešno oblikovanje je vizualno privlačno, njegova sporočilnost pa primerno in smiselno predstavljena. Mi vam poiščemo prave oblikovalske rešitve, ki dajejo močan in markanten vtis.

Preberi več...

Celostna grafična podoba je odraz vašega podjetja. Oblikujemo jo v estetsko in funkcionalno celoto, ki na edinstven način zagotavlja vaše enotno vizualno pojavljanje na različnih aplikacijah. Z njo si vaše podjetje ustvari svojo lastno prepoznavnost in konsistenten način komunikacije.

Najpomembnejši grafični element identitete podjetja je logotip. Njegova pojavnost predstavlja vaš prvi stik s svetom in temelj, na katerem je grajena vaša prepoznavnost. Pri zasnovi logotipa upoštevamo vaše želje ter dejavnost, vizijo in vrednote vašega podjetja. Omenjeni dejavniki pripomorejo k nastanku unikatnega, razumljivega, asociativnega in brezčasnega logotipa.

  • Za vas oblikujemo:
  • celostne grafične podobe: logotipi, poslovne vizitke, dopisni papirji, pisemske ovojnice, žigi, poslovne mape, promocijski material
  • tiskovine: letaki, plakati, zgibanke, prospekti, katalogi, koledarji, oglasi, ceniki, jedilni listi, etikete, voščilnice, vabila, priznanja, darilni boni in ostale tiskovine
  • označevalne in usmerjevalne sisteme: označevalne, usmerjevalne in opozorilne table, namizne in viseče zastave, identifikacijske priponke, namizni kartončki, napisi na izložbenih oknih in vozilih

Spletno oblikovanje

Spletne strani so danes nepogrešljiv način komunikacije in izvrstno orodje za promocijo vas ali vašega podjetja. Njihova razpoložljiva vsebina je brez prostorskih in časovnih omejitev v trenutku dostopna širši javnosti. Prav zato so uspešne spletne strani ključnega pomena za aktivno koriščenje spletnega medija.

Preberi več...

Vsaka dobra spletna stran je podana s privlačno vizualno podobo in jasno predstavitvijo njene vsebine. V Pozitivnem designu poskrbimo, da sta oba segmenta združena v enotno pripovedno celoto, saj je ravnovesje med obliko in vsebino še kako pomembno. Vizualno podobo vam izdelamo tako, da zajema merila dobrega spletnega oblikovanja, upošteva spletne standarde in trende, predvsem pa izraža vašo osebno in prepoznavno identiteto. S funkcionalno razporeditvijo vsebin dosežemo pozitivno uporabniško izkušnjo obiskovalcev vaše spletne strani.

Premišljeno načrtovanje, dodelana strategija, kreativen design in programiranje so temelji našega ustvarjalnega procesa. Vodijo nas k pravim rešitvam in uspešni izvedbi posameznega spletnega projekta.

Izdelamo vam: spletne strani, spletne portale, spletne oglase, elektronski poštni marketing in ostale spletne aplikacije

Tehnična izvedba

Kvalitetna tehnična izvedba ni vedno opazna na prvi pogled, a je še kako pomemben del vsakega spletnega projekta. Predstavlja ključ do funkcionalnih in odzivnih spletnih projektov, ki so izdelani na temeljih najnovejših standardov s področja sodobnih spletnih tehnologij.

Preberi več...

V sodelovanju z vami najprej natančno preučimo zahteve in razsežnosti vašega projekta. Na podlagi koncepta in zastavljenih ciljev izberemo pravi pristop k njegovi realizaciji. Projekt uspešno in zanesljivo umestimo v spletni prostor, poskrbimo za njegovo optimalno delovanje, pravilen prikaz v spletnih brskalnikih in dobro uporabniško izkušnjo njegovih obiskovalcev.

Z vzpostavljenim CMS sistemom vam ponudimo možnost samostojnega upravljanja z vašo spletno stranjo. Sistem, ki je prilagojen vašim potrebam, omogoča enostavno in hitro urejanje spletnih vsebin. Tako imate popoln nadzor nad dogajanjem na vaši spletni strani.

E-poštni marketing je izvrstno orodje za ohranjanje dolgoročne komunikacije z vašimi strankami, pospeševanje prodaje in utrjevanje prepoznavnosti vašega podjetja. Nudimo vam celosten pristop k izvedbi e-poštnih kampanj, v dogovoru z vami pa prevzamemo tudi njihovo upravljanje. Za vašo prisotnost na najvplivnejšem socialnem omrežju vam izdelamo Facebook stran in različne Facebook aplikacije, kot so nagradne igre, kvizi, ankete in kontaktni obrazci.

Kontakt

Vas zanima sodelovanje z nami? Mi smo pripravljeni na nov izziv.